top of page
Game of Thrones Intro - He or she is dead
00:0000:00

Anno Domini MMXVI

Benvingudes i benvinguts, dames i cavallers del món de Ponent.

 

Vivim temps durs i inestables. Qui sap si arribarem a viure un nou estiu... El rei ha mort. De nou, el Tron de Ferro està buit i les famílies més importants dels Set Regnes s'enfronten per convertir-se en amos i senyors.

 

Vosaltres, els Targaryen, Lannister, Baratheon, Stark, Greyjoy... aspireu a governar el nostre món. El camí fins a la corona és difícil. En qualsevol moment pot esclatar una revolta o una guerra civil. Els salvatges de més enllà de les fronteres poden superar les nostres defenses i esclafar-nos. I, per si això no fos suficient, un exèrcit de no-morts avança cap a nosaltres sense cansar-se ni patir fred o gana. I els morts arribaran, quan arribi l'hivern...

Malgrat els anys de lluites, les batalles i les destruccions, malgrat les nostres diferències... nosaltres seguim aquí, i seguirem, fent front a l'adversitat. Només ens cal un rei que lideri els nostres exèrcits en la batalla final... sereu vos?

Teniu l'oportunitat d’ascendir en l’escala de la societat feudal. Pot ser les vostres terres i propietats són ara petites, pobres i estan esgotades, però si les gestionem amb saviesa, honor i eficàcia podem acabar sent coronats Reis i Reines de Ponent.

Winter is coming...

 

 

 

 

bottom of page